miercuri, 15 septembrie 2010

Oglinda


E ca si cum te-ai juca singur cu doua pachete de carti.nu se stie niciodata cand poate sa apara joker-ul sau as-ul de pica.si priveste,oricum ai intoarce cartea are aceiasi fata si aceiasi valoare.si de data asta in fata ei nu poti trisa.atu-ul pe care il ai poate bate si cea mai mare carte.la fel de bine poate incheia jocul sau il poate face sa continuie.e doar o perioada de timp pana ce urmatoarea carte se intoarce si atunci...the winner takes it all,the loser's standing tall and besides the victory nu e decat o carte pe care oricum o intorci e la fel.poti sa fugi de ea,poti sa o intorci cu fata in jos sau sa ii subestimezi valoarea si sa intorci alta.tot doua jumatati la fel si aceiasi valoare va avea.dar ce stiu eu...pana la urma sunt doar doua pachete cu carti nu? ;)

2 comentarii:

  1. Interesanta oglinda asta?! O privesti si-ti vezi reflexia si apoi iti pui intrebarea...."Iti place ceea ce vezi? sau e cazul sa faci o schimbare?" Stii, poti fugi de acea carte cat poti de mult sau sa o intorci ca nu-ti place, dar mai devreme sau mai tarziu tot va trebui sa o intorci si sa o infrunti, adica joci pana la ultima carte. "You can run but you can not hide" si nu poti sa amani o vesnicie....deal with it ca apoi sa mergi mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oglinda spune mereu adevarul despre noi, ne spune ceea ce nu vrem sa auzim de la altii...but, we can't escape from ourselves.
    oricum imaginea de "me and myself" jucand carti e foarte interesanta :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails