joi, 16 septembrie 2010

mystic tale


buna frumusete rara. iti mai aduci aminte cand ai stralucit pentru prima data? cine ti-a dat forma aceasta perfecta si cine si-a pus increderea in tine ca ai sa reusesti? au trecut mii de ani de atunci nu? .....si parca esti construit din pulbere de stele....
era acel apus si acele maini batrane care stropindu-si mainile cu apa te-a luat tremurand si ti-a insuflat iubire, constiinta si mai presus de toate suflet.
cate masti a trebuit sa vezi oare pentru a ajunge la cunoasterea de pe urma? cate zambete fatidice si cate lacrimi te-au folosit pe post de obiect cand tu de fapt esti un "eu". esti eul fiecaruia si a nimanui.
speranta si visul, ura si fatarnicia, toate bataile inimii.
fiecare constiinta vie adunata intr-un mic univers.
si stii ceva? daca lovesti un diamant cu un ciocan , acesta se va sparge.
poftim? ce imi soptesti? aaa stiu ... tu nu esti unul oarecare.
hai fugi acum poveste mistica si din toata splendoarea ta sa imi dai si mie o frantura din acel prieten si acea iubire. stii tu la ce ma refer nu ?:D

3 comentarii:

  1. "si parca esti construit din pulbere de stele...."
    daca spargi un diamant obtii diamante mai mici. nu se pierde nimic. e ca o stea care se transforma in pulbere de stele... mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate fi si o parte din fiecare. multumesc mult tu26dor

    RăspundețiȘtergere
  3. Diamant......interesant. Sincer nu as refuza daca mi s-ar oferi drept cadou sau de ce nu cand am sa fiu ceruta in casatorie?! De fapt daca stau bine si ma gandesc aceasta piatra pretioasa este dorita de orice femeie.Si daca spargem piatra nu-i problema.....asa obtinem briliantele, care reprezinta o forma de taietura a piatrei.Deci tot e bine.
    Numele provine din limba greaca unde "adamas" înseamna "invincibil" - sugerând eternitatea iubirii. Si de aceea se foloseste aceasta piatra atunci cand barbatul cere in casatorie femeia iubita.....bine asta pentru cei care isi permit asa ceva.;);)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails