marți, 2 iunie 2009

Stil Urban

Crede că timpul este doar o unitate de măsură pentru viteză. Cu cât faci în viteză mai multe lucruri cu atât timpul trece mai repede şi cu cât mai mai puţine, cu atât timpul trece mai încet.

SONI spune aşa “Tot ce urmează ar putea fi monologul de început al unui film de succes. Mă gândeam chiar la Trainspotting. La Fight Club. Mă gândeam la alegeri, la societatea noastră de consum care ne dă iluzia unui bine şi a unui rău. Iluzia deciziei, iluzia unei senzaţii stupide de a fi viu.
Alege pastila albastră sau pastila roşie. Nu ştiu dacă fără Matrix această expresie ar mai avea vreun sens, dar acelaşi lucru l-aş putea spune într-o mie de alte feluri. Si o s-o fac.
Uneori am impresia că nu spunem nimic nou, ci că repetăm aceeaşi vrăjeală de câteva sute de ani. Acelaşi lucru, pastila albastră sau pastila roşie.
Alege să crezi în Dumnezeu sau în diavol sau în nimic. Până şi indiferenţa este o atitudine pe care ei abia aşteaptă s-o judece.
Alege între pepsi şi coca cola.
Intre ţigări tari şi ţigări uşoare. Filtru obişnuit sau filtru charcoal.
Alege să ai un portofel sau să-ţi ţii banii în buzunar. cash sau card"

E o stare de a fi.

Soni is his plugin in baby, she crucifies her enemies when she’s tired of living. And what does that mean? Nothing, but it sounds so fucking cool. And it’s COOL because it doesn’t make sense and you can make it fitting explanation for a memory or feeling you have (or had).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails