miercuri, 27 mai 2009

despre acte de caritate

Necazul e ca daca incerci sa fii mai prost decat esti defapt, de cele mai multe ori iti reuseste.Am ajuns pentru a mia oara la aceasta concluzie datorita unui amic cu care conversam linistita fara sa banui ca saracul om avea o problema existentiala referitoare la ceea ce ma priveste. "Tic Tac we`ve got only 4 minutes to save the world". De parca interesul acerb manifestat l-ar fi ajutat ca la 80 de ani sa nu mai faca artrita si sa nu mai mearga intr-un baston obosit gandidu-se ca plozii lui sunt departe si ca probabil, la cum priveste el lucrurile, nimeni nu o sa-l mai bage in seama d-apai in alta parte :))
Incercand sa nu ma afecteze foarte tare lipsa de sinapse a unor persoane "binevoitoare" mi-am savurat ceaiul in continuare spre disperarea celui in cauza si a sustinatorilor lui in care mediocritatea e la ea acasa.
Si acum stau si ma intreb... Oare chiar nu doare
Cultura secolului 21 e deja compromisa. Condoleante celor care incearca in 4 minute sa salveze "lumea". And guess what? Oricum nu o sa reuseasca. Partea funny e ca avand grija altora s-ar putea sa treaca acele 4 minute ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails